HEGE TORGERSEN

img_0689

HEGE TORGERSEN tlf.: 21440301

Jeg kommer oprindeligt fra Norge og har 2 børn, jeg er født i 1965. Jeg har boet i Danmark siden 1987. Jeg trives med at bo på Sydfyn og nyder den vakre natur omkring os.

I 2001 overtog jeg Kystens Fysioterapi i Svendborg efter nogle års arbejde indenfor forebyggelse og arbejdsmiljø.
Jeg har haft mange forskellige patienter i min praksis. Dette har været en givende og lærerig proces både på det personlige plan og for min forståelse for udvikling og behandling af gener og sygdomme.

Mange års erfaring har lært mig hvor vigtigt det er at være nærværende i behandling af mennesker. At finde lige præcis den måde, de ord eller den øvelse der kan anspore patienten til at komme på bedringens vej. .

Ip>

I 2008 stiftede jeg bekendtskab med Iyengar yoga, en helt unik, nærmest terapeutisk, gren af yoga, hvor der hele tiden tages indviduelle hensyn, yogaen tilpasses til kroppen, og ikke modsat at kroppen skal tilpasse sig yogaen. Jeg er uddannet Iyengar yoga lærer.

Yogaen giver mig ikke kun en ny forståelse af hvordan fysiske og psykiske udfordringer påvirker kroppen, men også hvorledes man kan læge sin egen krop med yoga.

Iyengar yogaen har givet mig et ekstra supplement, når jeg vælger øvelser til patienten, en værdifuld værkstøjskasse der på bagrund af den fysioterapeutiske undersøgelse gør mig i stand til at vælge de øvelser der kan gavne patienten mest muligt.

Comments are closed.